14. 11. 2011

S.OLIVER GIVEAWAY


Tahle vesta s.Oliver bude už za týden někomu z vás říkat mami. Pokud už teď víte s čím byste ji ve vašem šatníku zkombinovaly, stačí číst dál.


Jak vyhrát vestu s.Oliver?

Tady jsou pravidla:


1. Staň se fanouškem FashionManic a S.Oliver na Facebooku

2. Zaregistruj se na FashionManic.cz

3. Ukaž nám jak bys vítěznou vestu nosila - z oblečení zveřejněném v šatníku FashionManic sestav outfit, který bys nosila v kombinaci s vítěznou vestou (alespoň 3 kousky musí být značky s.Oliver). 
Počtu looků se meze nekladou.

4. Zveřejňuj své looky ve FashionAreně a nech o nich hlasovat.

5. Svůj look můžeš jako obrázek stáhnout z FashionManic a přidat na zeď facebook stránky FashionManic. Nezapomeň ji pojmenovat svým nickem z FashionManic - všechny like pod tvým obrázkem se na konci soutěže přičtou k hlasům získaným ve FashionAreně.

6. Svůj soutěžní look můžeš také podpořit uveřejněním na svém blogu pomocí funkce embed ve tvém FM šatníku, na tvém Facebooku a kdekoliv jinde - je na tobě, jak motivuješ své hlasující.

Soutěž trvá přesně 7 dní. V pondělí 21.listopadu navečer budou sečteny všechny hlasy a vyhlášen nový majitel vesty s.Oliver.
Aktuální informace budou zveřejňovány na našem Facebooku.


A na závěr první inspirace od Lucy:
oblečení s.Oliver, picture by Pauline

9 komentářů:

  1. a ako je prosím vás možné pridať look na fb stránku, stačí keď vám ho pridám normálne na nástenku ( wall ) , pretože mne nejde pridať fotku konkrétne do daného albumu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nahraj ji do alba "Soutěž s s.Oliver" (link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150364601319103.345557.236849899102&type=1)

    Jinak look stáhneš jako obrázek ve FashionAreně v detailu obrázku pomocí pravého tlačítka myši- Uložit jako.

    OdpovědětVymazat
  3. Do toho alba na facebooku bohužel nejdou přidávat fotky, takže asi babo raď:-/. A ještě dotaz - píšete, že počtu looků se meze nekladou, lze jich tedy více nahrát i na ten facebook? Díky:).

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se za nedopatřením s nahráváním soutěžních fotek do alba. Soutěžní obrázky můžete nahrávat na zeď FashionManic a tam o nich nechat hlasovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Musí v tom looku na fashionmanii být ta vesta nebo to může být bez ní, protože ta se k tomu jakože domyslí :))
    Nela

    OdpovědětVymazat
  6. Dalsi otazka, ktera me moc zajima. Kdyz si vytvorim vic looku, tak body se mi za vsechny dohromady scitaji?? Diky za odpoved.
    Nela

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, hlasy se nescitaji napric looky. Soutez je o nejlepsi kombinaci s vestou, takze vesta na obrazku musi byt :)

    OdpovědětVymazat
  8. Diky moc :) A co ten facebook, bude to zprovozneno nebo se hlasy sbiraji jen ve fashion arene?

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel nahrávání do alba nám Facebook nechce povolit, ale jde to nahrát na zeď a na tu odkazovat své případné podporovatele:) Jen připomínám- nezapomeň uvést jméno a nick pod jakým jsi na FashionManic, ať to pak můžeme spárovat.

    OdpovědětVymazat